Ons verhaal

Op een mooie dag in september 2011 begint onze droom, een eigen bureau voor arbeidsbemiddeling. Na jaren van ervaring opdoen in recruitment en in logistiek is de tijd rijp om onze eigen visie vorm te gaan geven. Die visie heeft te maken met een andere aanpak, een frisse uitstraling en een transparante werkwijze.

 

Maar wat houdt die andere aanpak dan voor Tobi Talent in?

247Onze aanpak is een professionele en flexibele aanpak. Wij maken graag persoonlijk kennis met jou op onze vestiging in Rotterdam maar je kunt ons ook 24 uur per dag, 7 dagen per week online bereiken. Wij willen dat je vanuit je luie stoel bij ons binnen kunt stappen, niet door weer en wind, met de bus of op de fiets. No-nonsense, kwaliteit, snelheid, werknemers en werkgevers bij elkaar brengen, ook voor langdurige relaties, dat is de Tobi Talent aanpak.

 

En wat is dan die frisse uitstraling?

Dat is onze open en gebruiksvriendelijke website. Geen poespas, lange teksten of onduidelijke pagina’s maar een website op zakformaat. Om te kunnen solliciteren vanuit de bus, wachtkamer of vanaf het terras.

 

Hoe transparant wij zijn?

transparantNou niet zo doorzichtig dat je ons niet meer ziet staan maar wel zo transparant als het glazen huis waarin je ons bezig kunt zien. Bij Tobi Talent krijg je jouw eigen urenportaal waarin je overzichtelijk alle uren kunt terugvinden.

Oh en natuurlijk werken wij volgens de laatst geldende CAO ‘s, ABU en NEN certificering.

Zo zie je maar dat de Tobi Talent visie best uniek is.